Pharma Academy

Et skræddersyet uddannelsesprogram

Graduate hos AlfaNordic

Er du klar til en spændende og udfordrende karriere i farmaindustrien? Er du klar til at blive en del af en virksomhed, der er blandt Danmarks hurtigst voksende virksomheder, for efter et 2-årigt graduate program at indgå i en planlagt overflytning til en af Danmarks største farmavirksomheder? AlfaNordic har i samarbejde med farmaindustrien og ledende institutioner i Danmark udviklet et graduate program, der forventes at nå nye flyvehøjder.

Vi har designet et graduate-program til dig, som har opnået gode resultater på studiet, som er ambitiøs, fokuseret på kvalitet og er en holdspiller. Vi kan tilbyde dig et ekstraordinært indblik i farmabranchen, hvor du vil få en personlig mentor samt 24 måneders bred erfaring, hvor du lærer af branchens dygtigste folk.

Lige fra starten vil du skulle i gang med et intensivt onboarding-program til farmabranchen, der systematisk vil introducere dig til industrien. Du vil skulle gennemgå 9 moduler inden for farma-relevante emner, der hver afsluttes med en eksamen. Det er et rigtigt job fra dag ét, og du vil arbejde som konsulent hos den virksomhed, du efter 24 måneder vil blive en del af, en virksomhed der sideløbende vil følge dig/os intensivt med løbende status- og udviklingssamtaler.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med følgende opgaver:

 • Deltage i problemløsning ifm. metode evaluering af forskellige farma relaterede processer

 • Skrive dokumentation og review’e div. SOP’er, instruktioner, procedurer m.m.

 • Fungere som operatør i produktionen (fermentering, gæring, grovrens/finrens)

 • Fungere som bruger repræsentant ift. ex. leverandører, konsulenter m.m.

 • Deltage i procesoptimering og risikovurdering (FMEA modellen)

 • Deltage i QA / QC arbejde ifm. produktion af medicin

 • Deltage som projektlederassistent (el. ass. projektleder) på projekter i farmabranchen

 • Afholde workshops

Vi søger

Vi er hele tiden på udkig efter dygtige nyuddannede.

Et skræddersyet program

Kickstart din karriere med et 24-måneders udviklingsforløb

Programmet er designet til at bringe din teoretiske viden i spil gennem rigtige opgaver, der kræver rigtige løsninger. Gennem et mix af ‘hands-on job-træning’, mentoring, casearbejde, boot camp og netværk vil du opleve, at både din udvikling og din karriere altid er i bevægelse hos AlfaNordic. Forløbet strækker sig over 4 år i alt og du arbejder ude i en rigtig virksomhed fra dag et. I de første 2 år modtager du undervisning kvartalsvis sideløbende med ‘hands-on job-træning’. Herefter er der mulighed for fastansættelse som konsulent hos AlfaNordic i de efterfølgende 2 år eller fastansættelse i en farmavirksomhed i 2 år:

 1. Fastansættelse som konsulent hos AlfaNordic: I løbet af det 2-årige graduate-forløb kommer du til at arbejde for flere forskellige kunder. Din bopælsadresse er ikke vigtig for denne kategori, dog skal du være opmærksom på, at AlfaNordics kunder ligger overalt på Sjælland.
 1. Fastansættelse i en farmavirksomhed: Du får mulighed for at lægge kimen til en god farma-erfaring i en af Danmarks største farmavirksomheder samt at skabe dig en karriere indenfor et på forhånd bestemt område i farma industrien. Din bopælsadresse er vigtig og afgørende for om du kan komme i betragtning til optagelse, idet din bopæl skal ligge forholdsvis tæt på den virksomhed, hvor du skal have din daglige gang.

Din udviklingsplan

I samarbejde med dig udfærdiger vi en individuel udviklingsplan. Programmet tager både højde for udvikling på det forretningsmæssige og det menneskelige plan. På baggrund af en personlighedstest samt 4 dages outdoor boot camp tilrettelægges en individuel plan for hver enkel kandidat. Testen samt boot campen er med til at skabe en større indsigt i dine egne præferencer og stærke/svage sider og dermed vigtige betingelser for personlig vækst og det fremtidige samarbejde.

På det faglige plan bygger programmet på 9 moduler, der hver dækker forskellige fagområder inden for farmabranchen. Sideløbende med interaktion med kolleger og kunder vil modulerne hjælpe dig til at udvikle en stærk forretningsmæssig forståelse og et socialt netværk i branchen. Pharma AcademyTM giver dig mulighed for at berøre områder, der har til formål at udvikle dig til, på længere sigt at kunne indtage en nøgleposition i farmabranchen.

Modulerne vil bl.a. omfatte kvalitets- og procesforståelse samt cGMP/GDP, grundlæggende QRM, projektledelse, dokumentationspraksis, kvalificering og validering, lean, samt arbejde i aseptiske miljøer. Hvert modul afsluttes med en skriftlig eksamen.

Modul 1 + 2

Boot Camp: 4 dages outdoor forløb inklusiv individuel udviklingsplan.
Kvalitetsforståelse samt cGMP

Modul 3

God Dokumentations Praksis samt SOP skrivning.
Forståelse for API.
Projektstyring.

Modul 4

Process flow I medicinalindustrien.

Modul 5

Risikovurdering.

Modul 6

Kvalificering / Validering.

Modul 7

Medicinsk udstyr.

Modul 8

Projektledelse.

Modul 9

LEAN.

Modul 10

Skrive og præsentere en hovedopgave, der er baseret på de 9 beståede moduler og den praktiske konsulentrolle hos virksomheden samt den individuelle udviklingsplan.


Boot Camp

Den studerende udfordres på sine personlige kompetencer indenfor ledelse, team-ånd og stress tærskel på en uges boot camp. Opfølgning sker hver 6 måned med hjælp fra jægerkorpset/WolfWay.

Undervisning

Fundamentet i Academy konceptet er uddannelse. Praktiske løsninger kombineres med gældende standarder fra branchen. Pharma AcademyTM tilbyder 8 ugers undervisning over den 2 årige periode.

Mentorordning

Den enkelte graduate er tilknyttet en uddannet AlfaNordic mentor. Mentor og Mentee mødes hver 14. dag og diskutere igangværende opgaver, samt kommende udfordringer. Vidensdeling fra mentor til mentee er essensen i dialogen.

Virksomhed

Under det 2. årige uddannelsesforløb udfylder den studerende rollen som professionel konsulent hos den virksomhed, der senere skal blive den fremtidige arbejdsplads. Viden forbliver i virksomheden.

Ansættelsesprocessen

Det leder vi efter

Udvælgelsesprocessen til Pharma Academy Graduate Programme 2019 er et gensidigt samspil, hvor vi ser på, om du er den vi leder efter, og samtidig har du mulighed for at blive klogere på, hvorvidt Pharma Academy er det rette program for dig.

Der er optagelse til Pharma Academy Graduate Programme én gang årligt, men bemærk, at vi løbende udvælger kandidater til det videre forløb. Derfor anbefaler vi, at du sender din ansøgning afsted, så snart du har den klar.

Vi gør opmærksom på, at det er en væsentligt længere rekrutteringsproces end normalt, hvor du kan forvente følgende ansættelsesforløb:

 • 1. samtale

  Indkaldes du til samtale på baggrund af din ansøgning, vil du møde den rekrutterende leder til orientering om Pharma Academy Graduate forløbet, og samtidig har du mulighed for, at få en afklaring omkring, hvorvidt programmet er noget for dig.

 • 2. samtale

  I forbindelse med 2. samtale, vil du møde Managing Director & Partner fra AlfaNordic Academy.

 • Udarbejdelse af personlighedsprofil

  Udvælges du til 3. samtale, vil du inden selve samtalen, skulle udfylde et AlfaNordic Academy CV og udarbejde en personlighedsprofil.

 • 3. samtale

  Ved 3. samtale får du en tilbagemelding på din personlighedsprofil.

 • 4. samtale

  Ved 4. samtale vil du sammen med en leder fra AlfaNordic Academy møde den virksomhed, hvor du skal have din daglige gang som graduate.

 • Kontrakt

  Kontrakten for din ansættelse som Pharma Academy Graduate sendes, når virksomheden har sagt ja til at tage dig ind som graduate.

 • Første dag som Pharma Academy Graduate (september/oktober 2019)

  Outdoor boot camp foregår den første uge du er ansat.

Kom i gang som graduate

Der er optagelse til Pharma Academy Graduate Programme én gang årligt, men bemærk at vi løbende udvælger kandidater til rekrutteringsforløb. Send en motiveret ansøgning samt CV og eksamensbevis/karakterudskrifter til recruitment@alfanordic.com. Ansøgninger vil blive behandlet løbende. Næste hold starter starter i september 2019.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Lær mere om Pharma Academy i vores FAQ.

Kontakt vores uddannelses-team

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at tage direkte kontakt til en fra vores uddannelses-team. De er klar til at svare på dine spørgsmål.

Annette Myrup
Manager, Training & Education

T: +45 2888 4090

Frank Winther-Hinge
Partner & Managing Director, AlfaNordic Academy

T: +45 5059 1598

Anita Petersen
Senior Manager, Pharma Academy

T: +45 3144 7540