IT

Ajour med de nyeste trends

AlfaNordics IT-konsulenter

Gennem forståelse af virksomhedens forretning og den GXP-regulerede værdikæde, hjælper vi vores kunder indenfor Life Science med effektivt at udarbejde, implementere og drive løsninger samt realisere forretningsdele fra deres investeringer. Vi er en strategisk partner for alle vores kunder, der yder rådgivning og service, uden tilknytning til systemleverandører. 

Vores konsulenter har en bred viden og erfaringer indenfor mange forskellige aspekter af reguleret produktion, hvilket gør os til en relevant sparringspartner for de fleste typer virksomheder. Vores brede netværk giver os konkret viden og best practice på, hvad der er relevant og aktuelt i branchen. 

Vi arbejder på, at gøre IT-løsninger tilgængelige og integreret i kundens miljø, og arbejder ud fra en strategi om, at det skal være en hjælp at indføre systemer – IT & Automation gjort nemt!

Vi kan hjælpe med overblik og system-viden

Når der skal vælges nye systemer eller optimeres på virksomhedens systemer, er det vigtigt at få den rigtige løsning fra starten. Vores konsulenter kan hjælpe i processen med at skabe klarhed over projektet, vælge en relevant leverandør, lave en plan og stå for implementeringen.

 • Compliance med 21 CFR Part 11, Eudralex vol. 4 Annex 11, GAMP 5, GDPR

 • Projektledelse (PMP, SCRUM, Agile)

 • Risk Assessment

 • Validering og Test Management

 • Træning og OCM

 • Decommissioning

 • Business Case og Benefit Realisation

 • Audit og Vendor Management

 • Compliance Assessment og analyser af legacy systemer

 • Support til implementeringen af systemer

 • Trouble shooting og procesoptimering

Bred ekspertise
på tværs af teknologier

I AlfaNordic har vi et bredt fagligt netværk, der sikrer at vi har viden om de forskellige teknologier, der benyttes på tværs af den farmaceutiske industri. Det sikrer, at vores konsulenter er i stand til at rådgive bredt om ‘best practice’, og derved hjælpe virksomhederne med at være på forkant med kommende udfordringer og sikre at de reagerer i tide. Vi hjælper med at finde den rigtige løsning, så virksomheden kan spare tid og penge.

Hvorfor os?

Vi er en specialister indenfor vores område og benytter aktiv vidensdeling om teknologier, løsninger og krav eller forventninger fra myndigheder. Det sikrer at virksomhederne altid får den nyeste viden, kombineret med en pragmatisk tilgang til specifikke opgaver.

Client Advantage

Konsulenter fra AlfaNordic er altid på kundens side. Vi sikrer at der sker en løbende og effektiv overlevering af viden til kunden, så det udførte arbejde bliver forankret i virksomhedens egen kultur. Vi er med til at sikre, at løsninger lever op til alle de regulatoriske krav og rammer det niveau, der er behov for.

Vores Track Record

Vores konsulenter har gennemført projekter og indgået i teams for nogle af de største virksomheder i Danmark, og har en solid baggrund for både at drive og deltage i de opgaver, som virksomheden har behov for. Vi møder kunderne der, hvor der er behov og hjælper dem med at komme videre. Vi håber også at få muligheden for at hjælpe jer.

Vores salgs- og leveranceproces

Forløbet for opgaver følger normalt følgende proces.

1. Kompetence-behov

Kompetencebehovet til den ønskede opgave beskrives sammen med kunden. Eventuelt afholdes et salgsmøde. Kontakt AlfaNordic salg eller en funktionschef.

2. Oplæg & gennemsyn

AlfaNordic forbereder oplæg, tidsbehov og CV’er til opgaven, samt afsender oplægget til kunden efterfulgt af en gennemgang. Evt. møde for ydeligere diskussion af oplægget.

3. Kontrakt

AlfaNordic fremsender kontrakt til godkendelse hos kunden. Kontrakten indeholder økonomi, navngivne konsulenter og tidsforbrug, samt start- og slutdatoer.

4. Start opgave

AlfaNordics konsulenter starter på opgaven på aftalte tidspunkt.

5. Løbende opfølgning

AlfaNordic følger op på konsulenterne og afholder løbende situationsmøder med både kunden og med konsulenterne.

6. Afslutning & kundeevaluering

Opgaven afsluttes til aftalt tid og økonomi. AlfaNordic følger op med kundeevalueringsskema og en afsluttende dialog med kunden.

Kontakt vores  IT Team

Vil du vide mere? Har du en kompetenceforespørgsel? eller måske har du en udfordring til os? Du er altid velkommen til at tage direkte kontakt til en af vores funktionschefer. De er klar til at svare på dine spørgsmål.

Steen Langgaard Jensen
COO, Management Consulting, Project Management & Process

T: +45 6124 5169

Rasmus Kriegel
Partner, Sales

T: +45 3144 7515