AlfaNordic beskæftiger pt. over 60 medarbejdere
AlfaNordic har en leveregel om at vi besvarer henvendelser indenfor 24 timer.
Ja, AlfaNordic er et privatejet aktieselskab.
AlfaNordic er et High-End konsulenthus, der arbejder indenfor farmaceutisk industri med produktions-support, management consulting, projektledelse, process, validering, QA, QC, IT/Automatik og medical devices. Vore konsulenter er uddannet farmaceuter, ingeniører, teknikkere, biokemikere, dataloger, ph.d. eller anden naturvidenskabelig uddannelse og har alle erfaring med farmaceutisk produktion, hhv medical device produktion.
AlfaNordic er en rådgivende virksomhed og udfører ikke entreprenør-arbejder. Vi er medlemmer af FRI (Foreningen af Rådgivende Ingeniører).
Vi har konsulenter, som kan arbejde som bygherrerådgiver eller projektleder på byggerier til farmaceutisk eller medical device industri.
AlfaNordic holder jævnligt sociale arrangementer for medarbejderne, som fx julefrokost, medarbejdermøder, sommerudflugt og fester.
Ja, alle AlfaNordic’s medarbejdere har en pensionsordning og er dækket af forsikringer for kritisk sygdom, ulykke og firma-rejser.
AlfaNordic udfører kurser for kunder indenfor fx GMP med erfarne undervisere.
AlfaNordic afholder medarbejdermøder ca hver 2. måned, hvor forretningen og ’state of the nation’ gennemgås.
Hver 14. dag mødes du med en særlig udvalgt kollega (mentor) i AlfaNordic, der vil følge dig og guide dig under hele forløbet. AlfaNordic består af mere end 60 højt specialiserede medarbejdere indenfor farma- og biotekbranchen. Med vores høje kompetenceniveau ønsker vi at skabe fremtidens konsulenter og specialister i branchen. Vi tror på, at effektiv vidensdeling har synergieffekt, så 2 + 2 bliver 5.
Ja, vi vil endda sige, at du får en meget konkurrencedygtig løn under forløbet. Men det skal ikke udelukkende være det, der driver dig. Vi ønsker medarbejdere, som er passionerede omkring det, de laver. Vi tror på, at det er en afgørende faktor for succes.
Det afhænger af hvilken kategori af graduate-programmet, du deltager i.
 • Ønsker du at prøve kræfter som konsulent, vil din hverdag være præget af arbejde hos forskellige kunder rundt omkring i Danmark. AlfaNordics kundeportefølje involverer mere end 50 forskellige kunder. Dine arbejdsopgaver vil være forskellige fra kunde til kunde, og du vil få et generelt kendskab til branchen.
 • Ønsker du at gøre ledelsesmæssige karriere i en af Danmarks største farmavirksomheder, vil din hverdag være præget af hardcore indsigt i forskellige processer, som vurderes at ligge langt foran nærmeste konkurrenter. Du vil blive specialist indenfor dit område, og vil blive en frontløber indenfor den virksomhed hvorved du arbejder i.
 • I graduate-programmet vil du komme i gang med arbejde fra dag et!
AlfaNordic ønsker at få de bedste indenfor branchen til at deltage i programmet. Hvis det er dig, så betyder nogle års erfaring ingenting ift. optagelse. Vi vil glæde os til at se din ansøgning.
Pharma Academy Graduate Programme TM udbydes i to kategorier:
 1. De graduates der vil prøve kræfter med konsulent branchen, dvs. prøve at arbejde for flere forskellige kunder vil efter det 2 årige graduate-forløb blive fastansat som en permanet del af AlfaNordic. Din bopælsadresse er ikke vigtig for denne kategori, dog skal du være opmærksom på at AlfaNordic’s kunder ligger overalt på Sjælland.
 2. De graduates som ønsker at lægge kimen til en god farma erfaring i en af Danmarks største farma virksomheder, og som ønsker at skabe sig en karriere indenfor et på forhånd bestemt område i farma industrien. Din bopælsadresse er vigtig og afgørende for om du kan komme i betragtning til optagelse. Din bopæl skal ligge indenfor en radius af 40 km fra den virksomhed, hvor du skal have din daglige gang.
Chancen for optagelse på graduate programmet er selvfølgelig størst, hvis du søger begge graduate programmer.
Forløbet strækker sig over 4 år i alt og du arbejder ude i en rigtig virksomhed fra dag et. I de første 2 år modtager du undervisning kvartalsvis sideløbende med 'on the job-træning'. Herefter indgår du i en planlagt overflytning til en af Danmarks farma-virksomheder?
Kommer du ikke i betragtning til en samtale, vil du få besked via mail. Går du videre i udvælgelsesforløbet og efterfølgende ikke bliver valgt som vores kommende graduate, vil du modtage et begrundet afslag mundtligt.
Ja, når du har sendt din ansøgning, vil du modtage en bekræftelse på, at ansøgningen er modtaget.
Det er et krav, at du som graduate har gennemført en kandidatuddannelse, når du begynder hos os i september 2017. Du er velkommen til at sende os din ansøgning, hvis du med sikkerhed har afsluttet din uddannelse, når graduate-perioden begynder.
Upload din motiverede ansøgning samt CV og eksamensbevis/karakterudskrifter til vores rekrutteringssystem.
Det er en forudsætning for jobbet, at du:
 • Er på udkig efter en karriere i farmaindustrien
 • Har en universitetsgrad inden for farma (kemiingeniør, farmaceut eller anden farmarelateret uddannelse). Din kandidatgrad skal være afsluttet i løbet af august, således at du vil kunne starte her pr. 1 september
 • Har opnået flotte akademiske resultater
 • Har lederevner, f.eks. demonstreret gennem fritidsaktiviteter
 • Er ambitiøs, innovativ og passioneret omkring spændende udfordringer
 • Har kvalitetsforståelse og gerne procesforståelse
 • Ser dig selv som en inspirerende og engageret kollega
 • Har gyldigt kørekort
 • Taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau
 • Det er en stor fordel, hvis du har haft studierelevant arbejde og gerne i medicinalbranchen
Ja, AlfaNordic afholder intern uddannelse og vedligehold af konsulentnes know-how mindst årligt, men gerne halvårligt.
Ja, AlfaNordic har et elektronisk kvalitetssystem, som overholder ISO9001.
Nej, AlfaNordic er ikke akkrediteret til at udføre ISO certificeringer.
Ja, AlfaNordic udfører og har erfarne auditorer indenfor intern, leverandør, CMO, MOC og underleverandør audit. Herunder har vi speciale i GMP audit af produktioner.
Nej, AlfaNordic arbejder udelukkende indenfor farmaceutisk og medical device industri, såvel som indenfor Life Science.
Ja, AlfaNordic arbejder også med fx GDP og GLP. Kontakt vores salg for yderligere information.
AlfaNordic uddanner og opdaterer løbende medarbejderne med GMP kurser.
Derudover afholder AlfaNordic GMP undervisning for kunder.
AlfaNordic betaler en konkurrencedygtig løn og har et bonussystem, hvor medarbejderne honoreres for ekstraordinære indsatser. Se i øvrigt medarbejdergoder, sociale aktiviteter og intern uddannelse.
AlfaNordic er et privatejet aktieselskab. Virksomheden ledes af Senior Partner Christian Ilsøe, Senior Partner Henrik Linnemann og Senior Partner Thomas Meldgaard Petersen. Adm. direktør er Thomas Meldgaard Petersen. Øvrige ledere i AlfaNordic er Frank Winther-Hinge, Mai-Britt Olafsson, Paul Orlien, Mikala Nøhr Lange og Preben Lind Hansen.
Ja, AlfaNordic udpeger en Key Account Manager til større kunder, som fungerer som brohoved i mellem kunden og AlfaNordic.
Nej, AlfaNordic har en leveregel om IKKE at flytte konsulenter fra en opgave, før kunden siger, at opgaven er afsluttet.
Ja, AlfaNordic arbejder både i Danmark og International.
En rammeaftale er en generel aftale mellem en producent og en rådgiver om løbende rådgivnings-assistance.
Ja, AlfaNordic er medlem af følgende branche organisationer:
 • DI (Dansk Industri)
 • FRI (Foreningen af Rådgivende Ingeniører)
 • FIDIC (International Federation of Consulting Engineers)
 • EFCA (European Federation of Engineering Consultancy Associations)
 • Ja, AlfaNordic har en rådgiverforsikring og ansvarsforsikring.
  Ja, AlfaNordic har flere samarbejdspartnere:
  • Genau & More
  • Emendo
  • RG Quality Support
  AlfaNordic benytter sig ikke af underleverandører. Dog har vi til AlfaNordic tilknyttet enkelte selvstændige konsulenter, som udfører AlfaNordic arbejde som AlfaNordic medarbejdere.
  AlfaNordic er en rådgivende virksomhed og udfører ikke entreprenør-arbejder. Vi er medlemmer af FRI (Foreningen af Rådgivende Ingeniører).
  Det er normal praksis indenfor farmaceutisk industri at benytte en masse forkortelser – det er nærmest et helt sprog for sig selv. Se også ’Forkortelser forklaringer.
  Validering er et begreb indenfor farmaceutisk industri, som betyder verifikation eller bevis for et produkt eller en service overholder de krav brugerne har opstillet.
 • GMP = Good Manufacturing Practice
 • QA = Quality Assurance
 • PM = Project Management
 • QC = Quality Control
 • GDP = Good Distribution Practice
 • GLP = Good Laboratory Practice
 • FAT/SAT = Factory/Site Acceptance Test
 • IQ/OQ = Installation/Operation Qualification
 • Medarbejdergoderne i AlfaNordic består af sociale arrangementer, uddannelse, julegave, påskehilsen og frihed under ansvar.